TRUMPOVA PORUKA ODJEKUJE AMERIKOM: Evo šta je poručio nakon nove pucnjave...

Policija i Tajna služba potvrdile su kako se incident dogodio na golf terenima te da je Trump promptno premješten na sigurno.

  • Svijet

  • 15. Sep. 2024  

  • 0

Donald Trump je objavio saopćenje u kojem navodi da se "nikada neće predati". Prvi je to njegov istup nakon što su u "njegovoj blizini" ispaljeni pucnji dok je igrao golf na Floridi.

"Pucali su u mojoj blizini, ali prije nego što glasine počnu izmicati kontroli, želio sam da prvo čujete ovo: NA SIGURNOM SAM I DOBRO!

Ništa me neće usporiti. NIKADA SE NEĆU PREDATI!" poručio je.

"Jedinstvo. Mir. Učinimo Ameriku ponovno velikom. Bog vas blagoslovio", piše Trump.

Podsjećamo, oko 14 sati u nedjelju po lokalnom, što je oko 20 sati po našem vremenu, na terenima Trumpovog golf kluba u West Plam Beachu na Floridi odjeknula je pucnjava dok je bivši američki predsjednik tamo igrao golf.

Policija i Tajna služba potvrdile su kako se incident dogodio na golf terenima te da je Trump promptno premješten na sigurno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...