AKO POŽELITE NAPRAVITI VLASTITI DIZAJN ZA MAJICU ILI ŠOLJICU: Isprobajte ovaj besplatni alat bez kompliciranog softvera

Dostupan za web i iOS, Playground nudi brzu i jednostavnu izradu raznovrsnih dizajna uz pomoć umjetne inteligencije.

  • HiTec

  • 07. Sep. 2024  07. Sep. 2024

  • 0

Kako bi bilo kad biste nešto što vam je palo na pamet u nekoliko koraka mogli pretvoriti u dizajn za majicu, razglednicu ili poster?

I to bez kompliciranog softvera, i iskustva u dizajniranju, i još pritom besplatno?

Ako vam to zvuči zanimljivo, provjerite što možete napraviti s aplikacijom Playground.

Šta je Playground?

Playground je generator slike koji koristi umjetnu inteligenciju kako bi olakšao stvaranje dizajna. Moguće ga je koristiti za dizajniranje majice kratkih rukava, čestitke i niza drugih proizvoda po mjeri. Dovoljno je odabrati predložak i prilagoditi ga uz pomoć nekoliko upita. Kako to već biva s umjetnom inteligencijom, što ste precizniji s upitom, to su bolji rezultati. Preporučamo jasne, sažete upute.

Također omogućuje učitavanje vlastitih slika za uređivanje, iako rezultati u tom slučaju mogu biti neuspješni. Alat se također ponekad bori s tekstualnim elementima, miješajući stvari na načine koji možda neće biti ono što namjeravate postići.

To možete izbjeći ili svesti na manju mjeru ako koristite neki od dostupnih predložaka. Za izradu ilustracije za ovaj članak bilo je potrebno manje od tri minute. Osim toga, dizajn možete mijenjati kako biste ga prilagodili različitim podlogama ili svrhama.

Nažalost, nije moguće fino ugađati pojedinosti ili pomicati pojedine elemente, što može biti problem ako se želite posvetiti baš svakom detalju. Playground je dostupan na webu i za operativni sustav iOS. Trebat ćete se registrirati korisničkim računom pri Googleu kako biste dobili pristup predlošcima. 

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...