ŠTO SE TO VUČIČ RASPITUJE: Sa vojnicima komentira koliko im treba da se spuste do Drine i Tuzle (VIDEO)

Vučić u videu spominje Tuzlu tokom neformalnog razgovora sa vojnicima. 

  • Politika

  • 07. Sep. 2024  

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Youtube profilu podijelio je video pod nazivom ''Vojnim rokom čuvamo građane naše zemlje''.

Video je to kojima bi to građanima susjedne zemlje trebalo objasniti zašto se uvodi vojni rok.

Vučić u videu spominje Tuzlu tokom neformalnog razgovora sa vojnicima. 

Prilikom posjete vojnoj vježbi vojske Srbije "Drina 2024" u Gučevu, u okviru posjete Podrinju, Vučić pita vojnike koliko im je trebalo da se spuste do Drine.

''Nisam znao da nam je vazdušnom linijom svega 38 kilometara do Tuzle. Ja sam mislio da je barem 50 kilometara.

Računao sam do Crnog vrha, ali sam računao običnim putem. Baš je blizu Tuzla. To je nevjerovatno. Tuzla je najveći grad u Federaciji BiH, a treći u cijeloj BiH'', rekao je Aleksandar Vučić.

Pogledajte:

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...