OVO JE BOŠKO (64), KOJEG JE SINOĆ U LICI NAPAO MEDVJED: "Ugrizao me, pa pobjegao"

Incident se dogodio oko 22:30, dok se Boško vraćao kući, otprilike 800 metara udaljenoj od mjesta napada.

  • Šareni svijet

  • 07. Sep. 2024  07. Sep. 2024

  • 0

Boško Čuić (64) iz Like svake večeri ide u svoju uobičajenu šetnju, no sinoćnju neće zaboraviti. Na povratku kući napao ga je medvjed, nanijevši mu ozljede na desnoj ruci i licu.

Incident se dogodio oko 22:30, dok se Boško vraćao kući, otprilike 800 metara udaljenoj od mjesta napada.

"Ugrizao me pa pobjegao"

"Vraćao sam se prema kući kad je iz vrbe izletio medvjed i krenuo pravo na mene. Pokušao sam se braniti, ali me oborio na zemlju. Ugrizao me zubima za desnu ruku, a zatim pobjegao među drveće", ispričao je Čuić za Dnevnik HRT-a.

Nakon napada, Boško je uspio pozvati Hitnu pomoć i krenuti prema glavnoj cesti. No, nakon nekoliko koraka mu je pozlilo zbog velikog gubitka krvi. Hitna pomoć stigla je za 15 minuta i zahvaljujući brzoj reakciji, Bošku je spašen život.

Dovezen je u bolnicu, gdje su mu utvrđene ogrebotina na licu i ozljeda desne šake, kojom se pokušao braniti od medvjeda.

Njegovo stanje je stabilno i očekuje se potpuni oporavak. "Kao što su rekle naše sestre, on je srećom Ličanin, pa je prošao samo s ogrebotinom i ozljedom šake", našalila se liječnica.

"Kad sjediš kod kuće, može ti nešto pasti na glavu"

"Ljudi su me pitali što sam išao noću u šetnju, a ja kažem – išao sam milijun puta i nikad se ništa nije dogodilo, pa evo sad ovo. Ali, i kad sjediš kod kuće, može ti nešto pasti na glavu. To je bila sudbina", dodao je Boško kroz osmijeh, sretan što je prošao s lakšim ozljedama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...