OPET SE BAVI NAŠOM DRŽAVOM: Na Univerzitetu u Cirihu, Grlić Radman će održati predavanje o temi "Zapadni Balkan i EU", s posebnim osvrtom na BiH

Grlić Radman izlaganje započinje u 18.30 sati

  • Regija

  • 16. Sep. 2024  

  • 0

U sklopu Evropa Instituta na Univerzitetu u Zürichu, u srijedu, 2. oktobra 2024. godine, ministar vanjskih i evropskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman, održat će predavanje o temi "Zapadni Balkan i EU", s posebnim osvrtom na Bosnu i Hercegovinu.

Grlić Radman izlaganje započinje u 18.30 sati nakon čega slijedi razgovor s prof. dr. Andreasom Kellerhalsom, direktorom Evropa Instituta, a nakon zajedničkog izlaganja moguće je na navedenu temu postavljati i pitanja iz publike.

Za učešće nije potrebna prijava. Ulaz je slobodan.

Dodatne informacije nalaze se na: www.eiz.uzh.ch

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...