JELENA TRIVIĆ O OBEĆANJU IZ 2020. GODINE: "Priču o neradnoj nedjelji ću dovesti do kraja" (VIDEO)

„Primjer gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića mi govori da se to može. A mi volju da to uradimo imamo“, naglasila je Trivić. 

  • Politika

  • 10. Sep. 2024  10. Sep. 2024

  • 0

„Kada treba izglasati NERADNU NEDJELJU oni (SNSD i PDP) se kao ne mogu dogovoriti, ali zato se brzo dogovore kada treba potrošiti 70 miliona KM na raspalu tenisku arenu, ili kada treba da se izađe u susret Korićancu ili nekom od tajkuna“, izjavila je ovo Jelena Trivić, kandidatkinja za gradonačelnicu Banjaluke u naselju Drakulić na skupu Narodnog fronta.

TriviĆ dodaje da je zajedničko obećanje iz 2020. godine bila odluka o neradnoj nedjelji koja nije ispunjena, zbog čega, kako se navodi, osjeća obavezu da ovu priču dovede do kraja. 

„Primjer gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića mi govori da se to može. A mi volju da to uradimo imamo“, naglasila je Trivić. 

Jelena Trivić istakla je da su na temama koje su od životne važnosti za građane, kao što je neradna nedjelja, voda ili vrtići, SNSD i PDP navodno ratovali, a da su se vrlo lako i složno dogovarali na temama koje su u interesu tajkuna. 

„Tako su se usvajale kriminalne zamjene zemljišta, izmjene regulacionih planova i izgradnja teniske rupe, i tada su zajedno ruke dizali i SNSD i PDP i ovu priču o navodnom ratu aktuelnog gradonačelnika i skupštinske većine treba do kraja ogoliti. Dodik nazove i kaže završite mi to, i oni završe jer moraju, jer su svi oni u Dodikovom džepu “, zaključila je Trivić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...