INTERNETSKI PREGLEDNICI: Google je najavio tri ključne nadogradnje za Chrome; Ako koristite iPhone ili iPad...

Google najavljuje tri nove funkcije kartica za Chrome, dramatično olakšavši njihovo razvrstavanje i organizaciju.

  • HiTec

  • 11. Sep. 2024  11. Sep. 2024

  • 0

Google je u utorak izbacio tri ažuriranja za Chrome. Osmišljena su kako bi žongliranje beskonačnim karticama (tabovima) učinila malo manje kaotičnim.

Bilo da koristite stolno računalo, iOS ili Android, cilj Chromea s ovim novim ažuriranjem je izgladiti nered i održati vaše pregledavanje sinkroniziranim na svim uređajima. I dok ova ažuriranja malo olakšavaju pregledavanje, sinkronizacija grupa kartica i dobivanje proaktivnih prijedloga stranica na svim uređajima znači da Google Chrome pažljivo prati što pregledavate - i gdje.  

Grupe tabova za iOS 

Grupe kartica konačno stižu na iOS, pridružujući se svojim kolegama na radnoj površini i Androidu. Ako koristite iPhone ili iPad, sada ćete moći organizirati svoje kartice u uredne, prilagodljive grupe.

Želite li im dati personalizirani dodir? Možete dodati prilagođena imena i boje za lakše prepoznavanje. Za početak otvorite rešetku kartice, dugo pritisnite karticu i pritisnite "Dodaj karticu novoj grupi". Odatle možete slobodno kombinirati stvari i slagati kartice točno kako želite.

Grupe kartica na različitim uređajima

Chrome uvodi mogućnost spremanja i sinkronizacije vaših grupa kartica na iOS-u, Androidu i radnoj površini, što olakšava neometano prebacivanje između uređaja. Pomoću njih možete započeti nešto na svom telefonu i dovršiti to na svom računalu.

Prijedlozi kartica

Chromeova treća funkcija dobija eksperimentalniju verziju. Umjesto direktnog izdanja, Google ga tretira kao rani test.

Chrome će početi prikazivati ​​prijedloge za stranice koje ste prethodno posjetili, olakšavajući nastavak tamo gdje ste stali. Bez obzira radite li u uredu ili putujete kući, Chrome će obaviti posao umjesto vas, prikazujući vam relevantne stranice izravno na stranici Nova kartica na Androidu, iOS-u i stolnom računalu, kažu iz Mashablea

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...