RIGOROZNO: Bh. državljanin kažnjen u Italiji sa 6.500 eura, snimila ga je mobilna kamera u trenutku kada je...

Jedna od tih kamera snimila je kamion kojim je upravljao državljanin BiH.

  • Hronika

  • 13. Sep. 2024  

  • 0

Pripadnici komunalne policije talijanskog grada La Spezia uhvatili su 35-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine dok je bacao elektronski otpad na divlju deponiju pored magistralnog puta.

Ova divlja deponija, koja je godinama problem za gradske vlasti La Spezije, izaziva posebnu pažnju zbog svoje lokacije. Kako bi se spriječilo dalje nelegalno odlaganje smeća, gradske vlasti su instalirale mobilne kamere za nadzor.

Jedna od tih kamera snimila je kamion kojim je upravljao državljanin BiH, koji ima prijavljeno boravište u susjednoj općini.

U trenutku snimanja, kamion je bio opterećen starim klima uređajima, veš mašinama i drugim otpadom.

Prema dostupnim informacijama, osumnjičeni je zaposlen u kompaniji koja se bavi prikupljanjem otpada i tvrdio je da je otpad odložio u sklopu svojih radnih zadataka.

I pored njegove tvrdnje, naređeno mu je da očisti cijelu deponiju, a zatim je dobio kaznu od 6.500 eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...