ODVAŽAN UZORAK: Charlize Theron pokazala kako se nosi ovaj veliki modni trend (FOTO)

Za posebnu projekciju svog novog projekta, holivudska zvijezda spojila je odvažan uzorak s trendom nošenja trapera od glave do pete.

  • Žena

  • 13. Sep. 2024  

  • 0

Slavna Charlize Theron prisustvovala je posebnoj projekciji svog najnovijeg projekta naslova "Into the Fire: The Lost Daughter". Riječ je o dvodijelnom dokumentarcu koji ovog tjedna stiže na Netflix, u kojem Theron nastupa u ulozi producentice.

Tim povodom odabrala je upečatljiv komplet britanske kuće Alexander McQueen, koji se sastojao od traper košulje na kopčanje i uskih traperica - komada ukrašenih printom od damasta.

Theron je svoj izgled upotpunila štiklama s otvorenim prstima, prstenastim naušnicama, uz elegantno podignutu kosu i make-up s jarko crvenim ružem na usnama.

Na posebnoj projekciji svog novog projekta održanoj u Los Angelesu, Theron je pozirala sa britanskim modelom Carom Delevingne, kao i producenticom Jessicom Hargrave koja je s Theron surađivala u stvaranju dokumentarnog serijala za Netflix.

Charlize Theron i Cara DelevingneFoto: Profimedia

U osmišljavanju stajlinga Theron pomaže stilistica Leslie Fremar, na čijoj se listi slavnih klijentica nalaze i dame poput Jennifer Connelly, Simone Biles i Nicole Peltz-Beckham, navodi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...