SVE JE ZA PET: Princeza Charlene nosi omiljenu jesensku suknju i nepogrešive cipele (FOTO)

Pletivo i jesen savršen su par, pa čim stignu niže temperature, mnoge dame uskaču u pletene haljine, veste i suknje.

  • Žena

  • 17. Sep. 2024  

  • 0

Razlog je jednostavan - radi se o izboru s kojim je nemoguće pogriješiti, komadima koji su istovremeno udobni i elegantni.

Da su pleteni komadi savršen odabir za razne prilike, svojom je modnom kombinacijom potvrdila i princeza Charlene od Monaka.

Princeza Charlene u pletenom kompletu modne kuće Loro PianaPrinceza Charlene u pletenom kompletu modne kuće Loro Piana (Foto: Profimedia)

Ona je u ponedjeljak, zajedno sa suprugom, princem Albertom, bila prisutna na otvorenju novog skloništa Društva za zaštitu životinja u Peilleu, koje se brine za oko 40 pasa i mačaka koje čekaju na udomljavanje, navodi Zadovoljna.hr.

Princ Albert i princeza Charlene na otvorenju skloništaPrinc Albert i princeza Charlene na otvorenju skloništa (Foto: Profimedia)

Za tu je priliku odjenula pleteni komplet modne kuće Loro Piana u smeđoj boji.

Džemper Ikeda, 1600 euraDžemper Ikeda, 1600 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Gornji dio kompleta čini džemper s okruglim izrezom napravljen od luksuzne mješavine pamuka i svile. Rebrastom džemperu, koji je spoj bezvremenskog stila i udobnosti, savršen je par midi suknja napravljena od istog materijala. Mekana suknja fluidnog A-kroja spaja klasični stil i sofisticiranost.

Suknja Ikeda, 1800 euraSuknja Ikeda, 1800 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Princeza je kombinaciju upotpunila nepogrešivom obućom, kožnim bež salonkama na tanku visoku potpeticu koje su se savršeno uklopile u to elegantno izdanje, koje bi, sigurni smo, u svoj ormar rado pospremile ljubiteljice elegancije i udobnih jesenskih kombinacija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...