CRNO I SOFISTICIRANO: Kožna suknja i vrtoglave štikle za sjajno izdanje Salme Hayek (FOTO)

Čini se da je Salma odlučila postići balans između klasičnih i modernih modnih komada.

  • Žena

  • 14. Sep. 2024  

  • 0

Salma Hayek još je jednom potvdila svoj status modnog znalca pojavivši se u sofisticiranom, a istovremeno odvažnom izdanju na ulicama New Yorka.

Crna kožna suknja visokog struka dužine ispod koljena ističe njenu eleganciju i profinjenost, dok dodaje dozu odvažnog stila. U kombinaciji s jednostavnim crnim topom i crnim blejzerom stvara skladan spoj minimalizma i luksuza.

Ističe se izbor modnih dodataka, gdje crne sandale s visokim potpeticama pridodaju dašak ženstvenosti i elegancije cijeloj kombinaciji. Crne sunčane naočale, koje su postale njen zaštitni znak, dodatno doprinose misterioznom, ali sofisticiranom izgledu.

Salma Hayek u kožnoj suknji i kratkom blejzeruSalma Hayek u kožnoj suknji i kratkom blejzeru (Foto: Profimedia)

Njena duga, tamna kosa pada ležerno, dok minimalna šminka naglašava prirodnu ljepotu. Čini se da je Salma odlučila postići balans između klasičnih i modernih modnih komada, što je u potpunosti uspjela. Njezin cjelokupni izgled odiše samopouzdanjem i snagom, navodi Zadovoljna.hr.

Odabir crne boje od glave do pete nije nimalo monoton, već, naprotiv, ističe njezin stil i modnu hrabrost. U ovoj kombinaciji vidljivo je kako je Salma Hayek uspješno spojila udobnost i eleganciju s komadima koji prate modne trendove.

Salma Hayek u kožnoj suknji i kratkom blejzeruSalma Hayek u kožnoj suknji i kratkom blejzeru (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...