POLICIJA TRAŽI OČEVICE: Biciklist kod Splita pao na trotoaru, bori se za život

Policija moli očevice ove prometne nesreće da se lično jave u Postaju prometne policije Split.

  • Hronika

  • 14. Sep. 2024  

  • 0

Oko 10.30 danas u Kaštel Starom, na trotoaru Ulice Kamberovo šetalište kod kućnog broja 18, odnosno kod hotela Palace, došlo je do prometne nesreće u kojoj je učestvovao vozač bicikla koji je pao i zadobio teške tjelesne povrede opasne po život, objavila je danas policija.

Kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti ove prometne nesreće, policija moli očevice ove prometne nesreće da se lično jave u Postaju prometne policije Split na adresi Put Plokita 81 ili na brojeve telefona 021/ 504 010 i 504 036, stoji u saopćenju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...