GLUMICA POD LUPOM: Ne priznaje da je imala estetske zahvate, ali je Demi Moore za ljepotu dala...(FOTO)

"To se sve vidi na području nosa. Bore su minimalne..."

  • Žena

  • 14. Sep. 2024  

  • 0

Jedna od najljepših holivudskih glumica, Demi Moore (61)već je nekoliko puta pričala da nije išla 'pod nož' kako bi izgledala ljepše. Nagađanja je potaknula i prije tri godine kada se pojavila s punašnijim obrazima, a izgleda da je imala još korekcija.

Daily Mail prenosi da je slavna Moore bila na zahvatu vrijednom 250.000 funti, a koji uključuje ugradnju grudi, operaciju nosa te nekoliko zahvata protiv starenja.

'Empire' and 'Star' Premiere Celebration - New York

Mark Solomos, estetski kirurg, rekao je za Hello! da se na licu i tijelu Demi Moore može primijetiti da je s estetskim operacijama počela još u mladim danima. Smatra da je podizala usne, išla na lasersku operaciju, rinoplastiku te botoks. Čini mu se i da je podizala lice, vrat i kapke.

"To se sve vidi na području nosa. Bore su minimalne, što nije uobičajeno za one koji ne koriste neki oblik pomlađivanja", tvrdi Solomos.

Glumica je ranije priznala jednu korekciju na sebi, a to su bili zubi. Izjavila je u emisiji "The Tonight Show" da su joj ispala dva prednja zuba, a kao razlog je navela stres.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...