NE PREZAJU NI OD ČEGA: "Novi srpčići" koji se sutra rode u BiH dobit će na poklon zastavu Srbije

Povodom 15. septembra, Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, "Srpska solidarnost" pokloniće zastave svoj rođenoj djeci tog dana.

  • Mini market

  • 14. Sep. 2024  14. Sep. 2024

  • 1

- I ove godine za 15. septembar želimo da iskažemo svoje rodoljublje i patriotizam tako što ćemo obilježiti Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na već ustaljen način. Poput prethodnih godina, svim bebama koje će se na ovaj dan roditi u Srbiji i Republici Srpskoj poklanjamo zastavu Republike Srbije. Svakom vojniku koji dobrovoljno služi vojni rok u vojsci Srbije takođe poklanjamo zastavu. Ne zaboravljamo ni srpske bebe koje će se roditi u Crnoj Gori, BiH, Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji ili bilo gdje u dijaspori. Ukoliko žele zastavu dovoljno je da nam se roditelji obrate putem mejla (srpskasolidarnost@gmail.com) i dostave dokaz o rođenju beba na taj dan. Poslaćemo im zastavu gde god da žive - navodi se u saopštenju "Srpske solidarnosti" te se dodaje:

- Želimo da sa ponosom razviju zastave da se vijore, da dolazak na svet novih srpčića bude simbol budućnosti za opstanak srpske zemlje - poručuju iz "Srpske solidarnosti".

Oni su pozvali se ljude dobre volje i društveno odgovorne kompanije da podrže ovaj projekat koji je od nacionalne važnosti.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...