LJETO KAKVO SE NE PAMTI: U Bosni i Hercegovini jutros pada snijeg, najniža izmjerena temperatura iznosi...

U Sarajevu oblačno vrijeme sa slabom kišom.

  • Vijesti

  • 15. Sep. 2024  

  • 0

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom uglavnom u Bosni. Rijetko pada slaba kiša na području Hercegovine. Na planinama pada i snijeg.

Temperature zraka izmjerene u 8:00 sati (°C): Bjelašnica -1; Sokolac 6; Sarajevo 8; Bugojno, Jajce, Livno, Široki Brijeg, Srebrenica i Tuzla 9; Bihać, Bijeljina, Gradačac, Prijedor i Zenica 10; Banja Luka, Doboj i Sanski Most 11; Mostar 12; Neum 15°C.

Danas u Bosni oblačno vrijeme sa kišom. Na vrhovima planina će padati i snijeg. U Hercegovini lokalno slabije padavine. U poslijepodnevnim i večernjim satima u većem dijelu Hercegovine razvedravanje. Oblačno će se zadržati na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15°C, na jugu zemlje do 21°C.

U Sarajevu oblačno vrijeme sa slabom kišom. Najviša dnevna temperatura zraka oko 12°C, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...