MELINA DŽINOVIĆ PRIZNALA ZAŠTO VIŠE NEĆE KROČITI U BOSNU: Progovorila i otkrila nepoznate detalje, iznenadila izjavom

Melina je priznala brojne detalje

  • Estrada

  • 16. Sep. 2024  

  • 1

I dalje ne prestaje da se priča o razvodu Harisa Džinovića i Melina Džinović nakon 22 godina ljubavi.

Budući da se sve završilo brzinom svjetlosti, Melina je spakovala kofere i napustila Srbiju, te trenutno živi na Azurnoj obali, a njene izjave o braku, kao i o djetinjstvu i dalje se prepričavaju.

Melina je otkrila da se njena mladost brzo završila, budući da je već sa 22 godine rodila dijete, te se posvetila porodičnom životu.

alt

Melina Džinović (Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages)

"Šta mene vraća u mladost... To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja... Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gdje sam rođena. U Zagreb odem jako rijetko. Moje dvije prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvijek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dijete, postala porodična žena", istakla je Melina jednom prilikom za "Blic".

Melina uživa u društvu kćerke i Slavice Ecclestone

Đina Džinović posljednjih dana uživa u sunčanim danima na Azurnoj obali, gdje ujedno i pravi društvo njenoj majci Melini, koja je nedavno tamo preselila.

Đina je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz luksuznog francuskog restorana u kojem je zajedno sa Slavicom Ecclestone i Melinom uživala.

Interesantno je da je prije deset godina, na vjenčanju Harisa i Meline, Philip Zepter bio pjevačev svjedok. Međutim, malo je poznato da je Melina bliska sa izuzetno utjecajnom i bogatom ženom - Slavicom Radić Ecclestone, bivšom suprugom Berniea Ecclestonea, vlasnika "Formule 1". Njihova bliskost je očigledna, jer trenutno zajedno provode ljetovanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...