UŽAS S DRUGE STRANE BH. GRANICE: Dvije teške prometne nesreće, ima mrtvih, prevrnuo se kombi, vozač u bijegu...

Brojni policijski službenici uključeni su u pretragu terena.

  • Hronika

  • 17. Sep. 2024  

  • 0

Dvije teške prometne nesreće dogodile su se na autocesti A3 u susjednoj Hrvatskoj. U jednoj je došlo do sudara tri vozila, pri čemu je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene. Potom je kombi pun migranata sletio s autoceste kod naplatnih kućica. Više osoba je ozlijeđeno.

"Zbog prometne nesreće zatvorena je dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvora Nova Gradiška i čvora Okučani u smjeru Bregane. Obilazak je državnim i županijskim cestama od Nove Gradiške do Okučana (DC51 - DC313 - ŽC4240 - ŽC4158 - DC5); kolona vozila između 156+000 km i 154+000 km u smjeru Bregane kolona je oko 5 km", objavio je HAK.

Policija objavila detalje prve nesreće 

"U jutarnjim satima na 154. kilometru autoceste A3 došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali jedan skup vozila i još dva teretna vozila. U toj nesreći je jedna osoba smrtno stradala, a dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede i još je jedna osoba lakše ozlijeđena. 

Očevid na mjestu događaja vodi zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu uz asistenciju policijskih službenika prometne policije. Nakon utvrđivanja svih činjenica znat ćemo što je točno uzrok te prometne nesreće", rekao je za 24sata Ado Bačanović, pomoćnik načelnika stanice policije Slavonski Brod.

"Autocesta je cijelo vrijeme zatvorena, govorimo o sjevernom kolničkom traku. Preusmjerava se na čvor Nova Gradiška na županijsku cestu. Očekujemo u roku od 45 minuta do sat vremena da će promet biti normaliziran", dodao je.

Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. "13 ljudi je pregledano, od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano, nitko nije životno ugrožen", rekli su za 24sata iz bolnice.

Kako piše SBonline, do nesreće kombija došlo je tijekom bijega. Neslužbeno doznaju da je vozač kombija koji je vozio migrante u bijegu, a brojni policijski službenici uključeni su u pretragu terena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...