IBRAHIMOVIĆ ŽESTOKO UZVRATIO BOBANU: "On nije shvatio ništa, ja sam glavni..."

Radimo u tišini, rekao je Ibrahimović.

  • Sport

  • 18. Sep. 2024  

  • 0

Nije dugo trebalo Zlatanu Ibrahimoviću da odgovori Zvonimiru Bobanu. Naime, nekadašnji je kapiten Hrvatske nedavno je u intervjuu za Gazzettu Dello Sport komentirao poziciju švedskog velikana u Milanu.

- Zlatan je genijalac i do kraja života ću mu biti zahvalan jer se iz ljubavi prema Milanu pristao vratiti i tako promijenio noviju povijest kluba. No, sad mi nije jasno što on radi u Milanu i koje su njegove zadaće kako bih ga mogao ocijeniti, rekao je Boban.

Ibrahimović je uoči jučerašnjeg starta Lige prvaka i utakmice Milana i Liverpoola na to za Sky Sport odgovorio:

- Kada lav ode, dolaze mačići; kad se lav vrati, mačići bježe. Dok neki previše pričaju, ja razmišljam samo o radu. Boban nije shvatio moju ulogu? Moja uloga je jednostavna od prvog dana: ja sam šef i svi ostali rade za mene. Radimo u tišini, rekao je Ibrahimović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...