NOVA DIREKTORICA AERODROMA RS-a ZAINTRIGIRALA JAVNOST: Za Valentinu Kecman tvrde da je "dobra k'o avion" (FOTO)

Izbor Valentine Kecman komentiran je na društvenim mrežama. Tako je bivši Dodikov ministar informisanja Rajko Vasić napisao da je izbor direktora Aerodroma bio "kao izbor za MIS", uz konstataciju da je Ujedinjena Srpska opet nagrađena.

  • Mini market

  • 14. Okt. 2024  14. Okt. 2024

  • 1

Valentina Kecman nova je v.d. direktorica Aerodroma Republike Srpske. Tako je odlučio Nadzorni odbor ovog javnog preduzeća koji je ukazao povjerenje kandidatkinji stranke Ujedinjena Srpska čiji je lider Nenad Stevandić koalicijski partner Milorada Dodika I njegovog SNSD-a.

Izbor Valentine Kecman komentiran je na društvenim mrežama. Tako je bivši Dodikov ministar informisanja Rajko Vasić napisao da je izbor direktora Aerodroma bio "kao izbor za MIS", uz konstataciju da je Ujedinjena Srpska opet nagrađena.

Oglasio se i bivši Dodikov savjetnik Srđan Perišić koji je napisao: "Izgleda, prvo joj radno mesto-direktor".

Ko je Valentina Kecman, nova direktorica Aerodroma RS?

Rođena je 1990. godine u Banja Luci, studirala je i diplomirala u Sjedinjenim Američkim Državama. U Parizu je pohađala doktorske studije.

U politici je prisutna u zadnjih 6-7 godina, a paralelno se bavila i humanitarnim radom. Na čelu je odjela za međunarodne odnose stranke Ujedinjena Srpska.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje fotografije sa čestih putovanja. Reklo bi se da posebno voli boraviti i uživati u luksuzu Dubaija gdje je, navodno, pokrenula izvjesni biznis.

Također, putem društvenih mreźa se obračunava, dosta grubo, sa političkim protivnicama. Tako je za Nebojšu Vukanovića i Vojina Mijatovića napisala da su "prodali vjeru za večeru" jer se "bore za muslimanske glasove".

alt

Izbor Valentine Kecman za direktoricu Aerodroma RS neki su šereti ocijenili kao pun pogodak Dodikovog režima, jer je, kako kažu: "Valentina dobra k'o avion!"

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...