SANIRANJE ŠTETA OD POPLAVA: Općina Kiseljak dosad prikupila 329.000 KM; Građani podnijeli 512 prijava...

(...) šteta na području općine Kiseljak.

  • Hronika

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Na posebnom računu koji je Općina Kiseljak otvorila u svrhu uplate donacija za pomoć u sanaciji posljedica poplava na području te općine do sada je prikupljeno 329.000,00 KM, a Općini je stigla i donacija u iznosu od 10.000 KM u obliku vaučera.

Sve preostale uplate na spomenutom računu bit će objavljene naknadno, ističu iz Općine Kiseljak.

Građani su podnijeli 512 prijava šteta na području općine Kiseljak, od toga 254 za stambene objekte, te 49 za privredne objekte i prostore, a ostali se odnose na štetu na poljoprivrednim površinama i dobrima.

Zaključno s jučerašnjim danom obrađeno je 360 prijava, te se intenzivno radi na tomu da što prije budu riješeni svi predmeti vezani za ovo pitanje, navode iz Općine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...