NOŽEM POVRIJEDIO DJEVOJČICU U ŠKOLI: Određen pritvor četrnaestogodišnjem dječaku, postoje razlozi za...

(...) određivanje pritvora te je maloljetniku određen pritvor u trajanju do mjesec dana, kažu u Više sudu.

  • Hronika

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Viši sud u Subotici saopćio je da je 14-godišnjem maloljetniku koji je povrijedio djevojčicu iz razreda u OŠ "Sečenji Ištvan", određen pritvor u trajanju do 30 dana, javlja RTS.

U Višem sudu kažu kako je sudac za maloljetnike ocijenio da postoje razlozi za određivanje pritvora te je maloljetniku određen pritvor u trajanju do mjesec dana.

Subotičko Više javno tužiteljstvo prethodno je, kako se navodi, stavilo zahtjev za pokretanje pripremnog postupka zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Maloljetnik je saslušan u Višem sudu u Subotici, a Tužiteljstvo je predložilo određivanje pritvora.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...