FUDBALERI IZ IZRAELA ODBILI DOĆI U SARAJEVO: "Sa velikim žaljenjem primorani smo..."

(...) odustati od učešća u ovom takmičenju.

  • Šareni svijet

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Izraelski predstavnik Maccabi Petah Tikva, zbog sigurnosnih razloga je otkazao dvomeč protiv juniora Sarajeva u omladinskoj Ligi prvaka.

Naime, obje utakmice između ove dvije ekipe su se trebale igrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, ali obzirom da je Maccabi odustao, putnik u treće pretkolo bit će ekipa Sarajeva.

“U Omladinskoj Ligi prvaka smo trebali igrati protiv FK Sarajevo iz Bosne i Hercegovine, zemlje za koju zbog rata postoji upozorenje o putovanju, te smo zbog toga sa velikim žaljenjem primorani odustati od učešća u ovom takmičenju”, piše na zvaničnoj stranici izrelskog kluba.

Podsjetimo, juniori Sarajeva će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Trabzonspor - Budućnost Podgorica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...