MILANOVIĆEVA PORUKA IZ SAMOBORA: "Ovo nisu nerealne stvari, ovo se događa pred našim očima"

"O tome koliko i kako ću raditi odlučit će hrvatski ljudi"

  • Regija

  • Prije 3h  

  • 0

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović u posjeti je Samoboru, koji slavi dan grada.

Učestvovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, okupljenima se prigodno i obratio. Tokom obraćanja dotaknuo se i geopolitičke situacije u svijetu.

"Pred nama su događaji koje mogu imati nesaglediv utjecaj na svjetski mir, poredak, globalnu ekonomiju, ako izraelska vlast odluči napasti Iran U sljedeća dva tjedna, što bi, poznavajući njihove metode rada i djelovanja, mogli učiniti jedno tjedan dana prije američkih izbora i tako probati uvući svijet u novi ciklus rata, a nama dići cijene nafte na 300 dolara. Ovo nisu nerealne stvari, ovo se događa pred našim očima", rekao je Zoran Milanović, predsjednik Republike.

"Rat u Ukrajini je, nažalost, pri kraju i, nažalost, onako kako je jedino i mogao završiti, o čemu dosta ljudi govori već dvije i pol godine, ali to se valjda danas smatra rusofobijom ili putinizmom. To je slijepilo, to je vrlo neozbiljno i opasno ponašanje i ja želim poručiti da dok budem radio, o tome koliko i kako ću raditi odlučit će hrvatski ljudi, ja ću Hrvatsku držati izvan takvih sukoba i tamo gdje nam nije mjesto i tamo gdje ne trebamo ovo biti, nećemo biti", poručio je Milanović, prenosi HRT. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...