POZNATU INFLUENSERKU UBILA SABLJARKA, DETALJI SU UŽASNI: Svjedoci je jedva izvukli na obalu

Povrede koje je pretrpjela bile su previše ozbiljne. Umrla je u bolnici malo kasnije.

  • Hronika

  • Prije 3h  

  • 0

Poznata influenserka i surferka tragično je nastradala tokom surfanja, kada je na nju naišla sabljarka i ubila je.

Svjetski poznata Italijanka Giulia Manfrini umrla je nakon što ju je probila sabljarka dok je surfala na otocima Mentavai u Tihom okeanu.

To se dogodilo u petak oko 9.30 ujutro. Policija Siberuta ispričala je detalje tragične nesreće.

Mlada žena nakon što ju je pogodila riba pokušala je da pozove pomoć mašući rukama. Dva svjedoka, Alekandre Ribas i Masimo Fero, uspjeli su da je vrate na obalu, a zatim u zdravstveni centar Pei Pei Pasakiat Taileleu.

Povrede koje je pretrpjela Manfrini, međutim, bile su previše ozbiljne. Umrla je u bolnici malo kasnije.

Giulia Manfrini imala je 36 godina i bila je porijeklom iz Venarije, u Pijemontu. Diplomirala je pravo, ali je odlučila da svoj život posveti svojim strastima, snijegu i moru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...