AKO MOŽETE, POMOZITE: Unesrećena porodica koja je zbog poplava ostala bez kuće traži smještaj

Stambeni prostor se traži na užem području grada Fojnica jer je žena bolesna i pod redovnim liječničkim nadzorom

  • Društvo

  • Prije 2h  

  • 0

Porodica čija je kuća uništena u poplavama traži stan/garsonjeru ili manju kuću u Fojnici.

Stambeni prostor se traži na užem području grada jer je žena bolesna i pod redovnim liječničkim nadzorom, a automobil im je uništen u poplavi, objavio je portal Fojnica.net na svom FB profilu na kojem je prikazano još nekoliko fotografija uništene kuće.

Poželjno je da smještaj bude besplatan jer je porodica trenutno u težoj situaciji, mada su spremni i platiti jer su primorani tražiti smještaj dok se njihovo stambeno pitanje ne riješi.

Ukoliko neko ima da ponudi smještaj, možete se obratiti na kontakt broj 063/338-606 ili u inbox stranice, stoji na FB stranici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...