SRAMAN I NECIVILIZACIJSKI NATPIS: Gostujuće navijače u Banjaluci dočekuje lik Ratka Mladića i užasna poruka

Govor mržnje kada je u pitanju Banja Luka dozvoljen je, a izostala je reakcija nadležnih

  • Sport

  • Prije 3h  

  • 0

Govor mržnje nažalost nije ništa novo na bh. stadionima i to se ogleda na različite načine: skandiranjem, transparentima, parolama ali i grafitima.

Tako se na Gradskom stadionu u Banjaluci, na mjestu pored kojeg prolaze gostujući navijači kada ulaze na svoju tribinu, mogu vidjeti sramotni natpisi i grafiti.

Grafit Ratka Mladića i poruka "Smrt gostima" dočekuju sve gostujuće navijače koji stižu na ovaj stadion, a to je nešto čemu definitivno ne bi smjelo biti mjesta na stadionu.

Sve to će danas dočekati i navijače Željezničara, koji dolaze bodriti svoj tim na utakmici protiv Borca koja se igra od 19:45 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...