KORIŠTENO HLADNO ORUŽJE: Poznat identitet ubijenog muškarca u Sarajevu!

Prema informacijama do kojih smo došli, A. M. se dovodi u vezu sa ubistvom

  • Hronika

  • Prije 3h  

  • 0

Večeras je u Sarajevu ubijen muškarac inicijala A. K. Prema informacijama do kojih smo došli, A. M. se dovodi u vezu sa ubistvom.

Ranije smo objavili da je Zavod za hitnu medicinsku pomoć obavijestio Operativni centar MUP-a Kantona Sarajevo oko 18 sati da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen muškarac sa povredama nanesenim oštrim predmetom, te da je nakon pokušaja pružanja ljekarske pomoći konstatovana smrt, saopćeno je iz MUP-a KS.

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, na širem lokalitetu puta na planinu Igman, pod nadzorom Kantonalnog tužioca KTKS vrše uviđaj, te poduzimaju druge mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojima je nastupila smrt 33-godišnjeg muškarca iz Sarajeva", naveli su iz MUP-a KS.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...