GOTOVO JE I U FOJNICI: Kandidat SDA s tortom proslavio pobjedu!

"Fokus će biti na infrastrukturnim projektima, unapređenju lokalne ekonomije i poboljšanju kvaliteta života naših građana", poručio je Klisura, prenosi SDA na svom Facebook profilu.

  • Vijesti

  • Prije 17 min  Prije 16 min

  • 0

Prema neslužbenim rezultatima lokalnih izbora, Sabahudin Klisura iz Stranke demokratske akcije (SDA) osvojio je poziciju načelnika općine Fojnica.

Dobivši povjerenje 2.380 građana, Klisura, koji je već ranije obnašao ovu funkciju, osigurao je značajnu prednost nad protukandidatima. Zahvalio je biračima na podršci i naglasio da će nastaviti raditi na razvoju općine.

"Ova pobjeda je potvrda dosadašnjih rezultata, ali i obaveza da radimo još više za našu Fojnicu. Fokus će biti na infrastrukturnim projektima, unapređenju lokalne ekonomije i poboljšanju kvaliteta života naših građana", poručio je Klisura, prenosi SDA na svom Facebook profilu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...