ZBOG RADOVA NA SISTEMU: Iz ViK-a saopćili koje sarajevske ulice bi danas mogle ostati bez vode

U okviru realizacije Projekta vodovoda Sarajevo, koji se finansira kreditima EBRD-a, planirani su radovi u ulicama Reisa Đemaludina Čauševića, Maršala Tita, Valtera Perića i Gimnazije

  • Društvo

  • Prije 3h  

  • 0

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema u Sarajevu, danas će se izvoditi radovi na sanaciji kvara kao i drugim intervencijama na vodovodnoj mreži, što može uzrokovati prekid vodosnabdijevanja.

Kako je saopćeno iz VIK Sarajevo, radi se o ulicama Kolibe, Sabita Užičanina, Rakovička cesta, Kenana Brkanića, Ramiza Alica, Aleja Bosne Srebrene, Nahorevska, Emir Šabanija, Safeta Isović, Džemala Bijedica, Dobrinjska, Sejfulaha Prohe, Zahira Panjete, Adema Buća, Sarajevske gazije, Ćebedžije i dio naselja Vratnik, Rafael Gaon, Dolina mira i Nova Pazarka.

U okviru realizacije Projekta vodovoda Sarajevo, koji se finansira kreditima EBRD-a, planirani su radovi u ulicama Reisa Đemaludina Čauševića, Maršala Tita, Valtera Perića i Gimnazije. Zbog ovih radova može doći do prekida u vodosnabdijevanju u navedenim ulicama Džoke Mazalića i Vrazova.

Normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se nakon završetka radova u popodnevnim satima. Za sve informacije možete se obratiti našem dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435, saopćeno je iz VIK Sarajevo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...