"HVALA MOJOJ PORODICI": Jedan od dvojice kandidata proglasio pobjedu u Odžaku

Osmanović tvrdi da su glasovi prebrojani, te se večeras zahvalio na podršci.

  • Vijesti

  • Prije 5h  Prije 4h

  • 0

Iako na zvaničnoj stranici CIK-a još nema potpunih rezultata, kandidat SDA za načelnika Anes Osmanović tvrdi da je odnio pobjedu. 

Podsjetimo, prema trenutnim rezultatima u vodstvu je kandidat HDZ-a Ilija Ilić koji ima pet glasova više od Osmanovića, ali se još broje glasovi iz inostranstva.

Osmanović tvrdi da su glasovi prebrojani, te se večeras zahvalio na podršci.

"Nakon što su prebrojani svi glasovi dijaspore tijesna utrka je završila mojom pobjedom za nekih 60-tak glasova razlike. Hvala svima koji su učestvovali na ovim izborima, mojim protukandidatima na fer i korektnoj borbi a nijanse su presudile", navodi Osmanović.

Dodaje da je kampanja bila praznik demokratije bez niskih udaraca i većih problema.

"Čestitam svim izabranim vijećnicima i želim im uspješan rad za boljitak naše općine. Hvala mojoj porodici koja je najviše istrpila, hvala aktivistima iz moje stranke koji su vjerovali u mene, hvala biračkim odborima i posmatračima koji su se trudili da izbori budu pošteni. Posebno hvala ljudima druge nacionalnosti koji su pobjedili predrasude dajući glas meni, a ja samo mogu  kazati da neću razočarati i da ću se truditi biti načelnik otvoren za sve ljude bez obzira na nacionalne, politicke i vjerske razlike među nama", kaže Osmanović i dodaje:

"Hvala i ljudima iz dijaspore koji su pored svih svojih obaveza odvojili vrijeme i glasali. Velika je to čast i obaveza da opravdam ukazano povjerenje. Smatram da samo zajedno bez ikakvih podjela možemo učiniti Odžak još boljim mjestom za življenje. Također hvala svima kojima nisam stigao odgovoriti na veliki broj čestitki. Još jednom HVALA svima".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...