NEKO VRIJEME GA NEĆEMO VIĐATI NA TERENIMA: Fudbalski savez BiH žestoko kaznio trenera Igmana Husrefa Musemića

Ogorčen suđenjem trener Igmana Husref Musemić je bio neprijateljski raspoložen prema posmatraču suđenja Admiru Šehoviću te ga verbalno napao nakon utakmice. 

  • Sport

  • Prije 3h  

  • 0

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza (FS) BiH kaznila je trenera konjičkog Igmana Husrefa Musemića zabranom vršenja funkcije u trajanju od šest mjeseci i novčanom kaznom u iznosu od 3.000 KM.

"Disciplinska komisija FS BiH, na sjednici održanoj 22. oktobra, razmatrala je prijavu Komiteta za takmičenje FS BiH i službenih lica utakmice za pokretanje disciplinskog postupka protiv glavnog trenera FK Igman Konjic Husrefa Musemića zbog prekršaja počinjenog u toku i nakon završetka prvenstvene utakmice 10. kola Premijer lige BiH HŠK Zrinjski - FK Igman.

Donesena je odluka da se Husrefu Musemiću izriče kazna zabrane vršenja funkcije u trajanju od šest mjeseci i novčana kazna u iznosu od 3.000 KM zbog isključenja iz igre i nesportskog ponašanja u poluvremenu i nakon završetka gorenavedene utakmice", saopštio je FS BiH.

Podsjećamo, sinoć je konjički Igman rano poveo protiv favoriziranog Zrinjskog na stadionu pod Bijelim Brijegom ali nakon što je sudija Mario Pejić iz Gruda u 27. minuti isključio Almira Bekića, sve je krenulo nizbrdo i Zrinjski je pobijedio sa čak 7:1.  Ogorčen suđenjem trener Igmana Husref Musemić je bio neprijateljski raspoložen prema posmatraču suđenja Admiru Šehoviću te ga verbalno napao nakon utakmice.  

"Je*em ti majku sarajevsku, pi.ko jedna, Šeha je*em te u usta, je*o ti Vico mater", psovao je Musemić posmatraču suđenja.

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...