HOROR U BANJOJ LUCI: Muškarac upao u porodičnu kuću i pretukao domaćina...

Napadnuti muškarac zadobio je tjelesne povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave.

  • Hronika

  • Prije 2h  

  • 0

Službenici Policijske uprave Banja Luka uhapsili su R.M. iz Banja Luke jer je pretukao i opljačkao jednu osobu u njegovoj kući.

Policijskoj upravi Banjaluka prijavljeno je da je nepoznati muškarac ušao u otključanu porodičnu kuću u Banjoj Luci, te fizički napao čovjeka od kojeg je tražio novac, a potom otuđio mobilni telefon i štap i pobjegao u nepoznatom pravcu.

Napadnuti muškarac zadobio je tjelesne povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave.

Na osnovu naredbe Okružnog suda Banja Luka izvršen je pretres objekata koje koristi R.M, u kojem su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela razbojništvo.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, R.M. će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sproveden u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...