PREDSJEDNIK HRVATSKOG SABORA UPOZORIO ZASTUPNIKA: "To je najgora optužba, za to se ide na tešku robiju"

Tu su i Lolek i Bolek.

  • Regija

  • Prije 3h  Prije 3h

  • 0

Mostov Miro Bulj se osvrnuo na NSATU misiju za Ukrajinu i prozvao Milanovića i Plenkovića za korištenje SOA-e u političke svrhe.

"Hrvatske institucije su urušene. Odakle pravo ključnim ljudima države tražiti da SOA kaže je li netko ruski igrač, kao što je tražio Ostojić ili premijer, da kaže SOA javnosti jesu li oni veleizdajnici? Tko im je to dao za pravo? Najprije su kadrovirali SOA-u, stavili svoje ljude, ali su je obezvrijedili", kazao je Bulj, prenosi Index.hr

"Pa ovo Mao Zedong nije radio što rade dva prijatelja koja su nastala na Zrinjevcu, koja su nastala u inkubatoru Mate Granića, i Zoran Milanović i Andrej Plenković", dodao je.

Poručio je da je urušena hrvatska diplomacija. "Briselci misle samo na sebe, kao Lolek i Bolek."

"Ja neću glasati za ovu misiju, Hrvatska mora voditi mirotvornu politiku, mi smo premali da bismo vodili", rekao je Bulj.

Nakon toga je prozvao premijera Plenkovića i vladu da su veleizdajnici zbog uvođenja eura, na što je reagirao Jandroković.

"Koristite izraz 'veleizdajnik' bez argumenata. To nije korektno i te riječi ne koristite, veleizdajnik je u politici najgora optužba i taj ide na tešku robiju. Ljudi moji, ne koristimo takav izričaj", poručio je.

"Plenkoviću dozvoljavate da mi govori da sam ruski igrač", odgovorio je Bulj, navodeći da je njegova politička ocjena da su veleizdajnici, prenosi N1. 

"Premijer konstantno crta metu na čelu zastupnika koji imaju svoj stav, naziva ih ruskim igračima. Kad vi to radite, to se može, a kad vama netko da ocjenu vaše politike, onda imamo problem", poručio je Nikola Grmoja.

"Kad nekom kažete da je veleizdajnik, taj ide na robiju ili prolazi još gore. Birajmo riječi, možemo stav izreći bez upotrebljavanja takvih riječi", apelirao je Jandroković. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...