JAVNOST UZNEMIRENA PRIJAVOM UPUĆENOJ POZNATOJ PJEVAČICI: “Bombice eksplodiraju i stvaraju haos”

Ova situacija izazvala je brojne komentare među njezinim pratiteljima, koji su se pitali što točno u njenoj objavi nije u redu

  • Estrada

  • 26. Okt. 2024  

  • 0

Pjevačica Žanamari Perčić, poznata po atraktivnim objavama na društvenim mrežama, nedavno se suočila s neočekivanim problemom na Instagramu. Naime, nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini bez rukava s jeans jaknom, platforma je od nje zatražila uklanjanje tog posta zbog prijave neprimjerenog sadržaja. Ovo je prvi put da se Žanamari našla u situaciji da njen sadržaj izazove takvu reakciju.

Na svom Instagram storyju, pjevačica je izrazila svoje iznenađenje i frustraciju: “Instagram mi želi maknuti ovaj post jer ga je netko prijavio kao neprimjeren. Ko je tu lud i zašto bi netko išao prijaviti ovaj post? Očito nekome smeta što postojim“. Ova situacija izazvala je brojne komentare među njezinim pratiteljima, koji su se pitali što točno u njenoj objavi nije u redu. Jedan pratitelj je upitao: “Što ovdje nije dobro te radi čega je za blokiranje? Samo jako”, dok je drugi dodao: “Bombica, ali bombice eksplodiraju i od života ti naprave haos

Spornu fotografije podijelila je i u obliku objave na zidu, a mnoge poznate ličnosti lajkale su njezinu objavu i komentirale je. Voditeljica i influencerica Ecija Ivušić, pjevačica Neda Parmać i druge poznate osobe izrazile su pohvale na račun njezine fotografije, koja je prikazana s naslovom “Jednostavne stvari”. Među komentarima su se našli i izrazi poput “Predivna” i “Savršena si”, što pokazuje da Žanamari ima snažnu podršku među svojim kolegama i obožavateljima, Dnevno.hr.

alt

Luksuzan poklon

Na početku rujna, Žanamari Perčić proslavila je svoj 43. rođendan, a njezin mladenački izgled i dalje iznenađuje javnost. Na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija s proslave, uključujući i luksuzni poklon koji je primila — švicarski ručni sat marke Tudor, čija se cijena procjenjuje između 2000 i 4000 eura.

Pjevačica je za ovu posebnu prigodu odabrala dugu bijelu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom, čime je istaknula svoju zavidnu figuru. Uz elegantnu frizuru i savršeno nanesenu šminku, Žanamari je ponovno pokazala da s godinama postaje sve privlačnija. Njezin outfit dodatno su upotpunili torbica marke Gucci i visoke potpetice, a otkrila je da se u tom trenutku nalazila u Splitu.

Objavljene fotografije brzo su privukle pažnju njenih pratitelja, koji su je obasipali komplimentima. Mnogi su komentirali njen izgled riječima poput: “Što starija, to bolja”, “Izgledaš prekrasno kao i uvijek” i “Elegantna i otmjena”. Također, među čestitarima su se našle i njezine kolegice s estrade, poput Pamele Ramljak i Selme Bajrami, koje su također izrazile divljenje njezinoj ljepoti i stilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...