BUKTI RAT NA SRPSKOJ ESTRADI: Seka Aleksić isprozivala Arkanovu udovicu...

Nakon što je Seka Aleksić prozvala Cecin izgled i stajling, oglasio se i njen frizer, koji je žestoko izvratio pkevačici.

  • Estrada

  • Prije 23h  

  • 0

Seka Aleksić je nedavno iznijela svoje kritičko mišljenje o oblačenju, frizuri i šminki Svetlane Cece Ražnatović, a onda je nastao pravi haos u javnosti.

"Mislim da žena koja je zvezda i koja zaslužuje bolje je Ceca. Ceca, po meni, treba da promeni šminkera i stilistu, svakako. To je moje lično mišljenje. Ne treba niko na to da se ljuti. Mislim da je ona tolika zvezda da zaslužuje da mnogo bolje, lepše i skuplje izgleda na nastupima.

Ako ste jedna od većih zvezda vi morate da izgledate skupo i dobro. Tako da bih na Ceci šminkerku odmah promenila. Odmah bih joj dala otkaz, ne znam ni ko je. Nemam ništa protiv osobe, ali šminka njena je po meni jako loša. Frizure su kako kad. Oblik frizure bih na njoj promenila, ne bih nosila onu ravnu kosu koju ona nosi. To je to", rekla je Seka u jednom dahu.

Seka se tu nije zaustavila. Nakon ove izjave, pjevačica je na društvenoj mreži X ponovo "potkačila" Cecu, udovicu ratnog zločinca Arkana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...