MONSTRUOZNO: Vasković objavio poruke prijetećeg sadržaja iza kojih se kriju Dodikovi ljudi...

Nisam obavještenje o prijetnjama dobio ni od kakvih “partnerskih službi” (trebalo bi ih imenovati, da ne bude kako se izmišlja), već od Dodikovih sektaša. I to Ubica, piše Vasković.

  • Mini market

  • 14. Apr. 2022  14. Apr. 2022

  • 0

Novinar Slobodan Vasković osudio je na svom blogu prijetnje Dodiku, ukoliko ih uopće ima, no ujedno je podsjetio i na prijetnje Dodikovih ljudi.

"Bilo bi jako dobro da i Dodik prestane prijetiti - od njegovih prijetnji, ucjena i progona, MUP RS-a ne štiti nikoga u Republici Srpskoj. Kakvi crni 'Despoti'. 

Na primjer, bilo bi zaista odlično od Dodika da svojim 'Lovcima' kaže da meni prestanu prijetiti - odsjecanjem glave. Pa to nema nikakvog smisla. Nisu naveli na koji način će je odsjeći, pa bih molio sljedeći put malo preciznosti.

Nisam obavještenje o prijetnjama dobio ni od kakvih 'partnerskih službi' (trebalo bi ih imenovati, da ne bude kako se izmišlja), već od Dodikovih sektaša. I to Ubica.

Evo, na primjer, 11.4. dobio sam prijetnju sljedeće sadržine:

'Doće tebi ubice glave. Previše ti pišeš o njima a ti ćeš proći kao i svi koji pišu o njima. Starleta kako je ti nazivaš smradu ona se nalazi u tvojoj kući (ti si starleta jer te jebe Lukač).

A gospodin Dodik će da pomiluje ubice kad tebe smaknu', napisao je 'profil odranije poznat policiji'.

U večernjim časovima, 12.4, dobio sam prijetnju, opet od Dodikovih 'junaka', koja glasi: 'Taman se ponadasmo da smo našli tebe, ljudskog smrada koji hoda ovom državom. Odmah bi ti glavu odsijeskli, jer je plaćena milion eura od GOSPODINA PREDSJEDNIKA DODIKA i dovijamo aboliciju krivičnog djela. Nosimo ti glavu kao trofej Dodiku'.

I šta sad - milion evra za moju glavu?!

Ok, nije loša cifra. Plus abolicija za one koji je odsijeku. Vrijedi se potruditi.

Kako 'demokratski'. Kako Dodikovski", piše Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...