MALAGURSKI NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Najavio premijeru svog propagandnog filma o RS-u u Sarajevu, pozvao Benjaminu Karić da prisustvuje?

Reditelj Boris Malagurski najavio je premijeru propagandnog filma "Republika Srpska: Borba za slobodu" u Sarajevu te je pozvao gradonačelnicu glavnog grada Bosne i Hercegovine Benjaminu Karić da prisustvuje.

  • Mini market

  • 02. Jan. 2023  02. Jan. 2023

  • 2

Malagurski je na svom Twitteru uz komentar "konačno" otkrio kako je sarajevska premijera zakazana za 11. januar. Međutim, u ovoj objavi nema informacije gdje će ista biti održana.

Gradonačelnicu Sarajeva pozvao je da premijeru isprati u prvom redu.

"Oduševit će se nevjerovatnim kadrovima Sarajeva i šokirat će je mnoge historijske činjenice u filmu! Svi za istinu, uvijek i svuda", naveo je on u pozivu, navodi Faktor.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...