NOLE IZGUBIO ŽIVCE: Đoković izbacio brata, lupao reketom i svađao se sa sudijom, pogledajte kako je završilo... (VIDEO)

Đoković je osvojio prvu titulu u sezoni nakon što je poslije velike drame i preokreta savladao Sebastijana Kordu sa 6:7 (8), 7:6 (3), 6:4.

  • Šareni svijet

  • 08. Jan. 2023  08. Jan. 2023

  • 1

Neobična situacija dogodila se na kraju prvog seta finala ATP turnira u Adelaideu između Novaka Đokovića i Sebastiana Korde. Najbolji srbijanski tenisač izbacio je brata Marka s tribina nakon što je izgubio poen i prvi set od 22-godišnjeg američkog tenisača.

Sporni trenutak pogledajte OVDJE.

Đoković se odjednom okrenuo prema tribinama i rukom pokazao na nekog u loži te mu poručio da se makne. Isto se nastavilo i kad je sjeo na stolicu, Đoković nije prestajao rukom mahati bratu da izađe. Na kraju je par puta i viknuo da napusti tribine, a onda su kamere pokazale njegovog brata Marka kako odlazi s tribina. 

Inače, Đoković je osvojio prvu titulu u sezoni nakon što je poslije velike drame i preokreta savladao Sebastijana Kordu sa 6:7 (8), 7:6 (3), 6:4.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...