DRAMA U GLAVNOM GRADU RUSIJE: Napad dronovima na centar Moskve, pogođen poslovni centar, gori zgrada u blizini ministarstva odbrane…

Užarili se ruski Telegram kanali.

  • Svijet

  • 24. Jul. 2023  

  • 0

Ministarstvo odbrane Rusije potvrdilo je da su 24. jula ujutro dronovi napali Moskvu. Ujedno tvrde da su navodno odbili napad bespilotne letjelice.

Rusko Ministarstvo odbrane saopćilo je da je 24. jula ujutro "zaustavilo pokušaj" dva ukrajinska drona da napadnu objekte na teritoriju Moskve.

"Dvije ukrajinske bespilotne letjelice uništene su sredstvima radio-elektronske borbe", tvrdi Ministarstvo odbrane Ruske Federacije. Ministarstvo je također izvijestilo da u napadu dronom niko nije ozlijeđen.

Ruski mediji i kanali Telegram izvijestili su o napadu bespilotnih letjelica na glavni grad Ruske Federacije, oštećena je zgrada pored Ministarstva odbrane Rusije. Još jedan dron pogodio je poslovni centar Leroy Merlin u Moskvi.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...