MINIMALISTIČKI MODEL: Georgina Rodriguez podiže temperature u bikiniju u kojem je pokazala oblikovanu figuru (FOTO)

Manekenka i partnerica Cristiana Ronalda ponovno je podigla prašinu na društvenim mrežama nakon što je objavila jednu od svojih najizazovnijih fotografija do sada, a na kojoj pozira u bikiniju i pokazuje figuru.

  • Žena

  • 16. Avg. 2023  

  • 0

Georgina Rodriguez ima jedan od najaktivnijih profila na Instagramu, a kad god joj se ukaže prilika, ne libi se podijeliti zavodljive poze u bikiniju sa svojim brojnim pratitelja, tačnije njih 50 miliona. 

Proteklih sedmica protagonistica dokumentarca "Ja sam Georgina" objavila je nekoliko snimki koje su, očekivano, privukle pažnju među njezinim obožavateljima. Uz preplanulu kožu, more u pozadini i bikinije koji su vrlo minimalistički, manekenka je željela pokazati svoju oblikovanu figuru i mnogi su se morali složiti da Georgina izgleda fantastično.

Georgina Rodriguez

Partnerica Cristiana Ronalda odlučila se za fuksija ružičasti mini bikini, pridruživši se tako popularnom trendu barbiecore. Što se tiče modela, navodi Tporta.hr, izbor je pao na dvodijelni komplet s preklopom na dekolteu i trakicama za vezanje oko vrata te gaćicama s tankim trakicama. Odličan je to model za isticanje siluete koji istovremeno pruža dobru podršku i udobnost nošenja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...