KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI: Prelijepa Leni Klum u društvu slavne mame plijeni poglede na plaži (FOTO)

Leni Klum je najstarija od četvero djece Heidi Klum i posebno je vezana uz majku

  • Žena

  • 30. Jun. 2024  

  • 0

Nakon što su plijenile pozornost zajedničkim pojavljivanjem na filmskom festivalu u Cannesu, a nakon toga i na Velikoj nagradi Monaka, utrci Formule 1 u Monte Carlu slavni model Heidi Klum i njezina 20-godišnja kći Leni nerazdvojne su i na odmoru. Trenutačno sa svojim partnerima odmaraju na Sardiniji, a upravo tamo smjestio se i luksuzni hotel Cala di Volpe ispred kojeg su snimljeni u ljubavnom zanosu.

Heidi je nježnosti izmjenjivala sa suprugom Tomom Kaulitzom u plićaku dok je Leni svog dragog Arisa Rachevskog obasipala nježnostima prvo u moru, a potom i na ležaljci. I ovog puta mnogima je za oko zapeo besprijekoran izgled 51-godišnjeg supermodela u šarenom bikiniju, ali i njezine mezimice koja je privlačila pozornost svojom zavidnom linijom u bijelom kupaćem kostimu s crvenim detaljima.

image

Leni Klum privlačila je poglede zanosnom figurom

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIAimage

Strastveni poljupci na ležaljci

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIAimage COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Heidi je Leni dobila s talijanskim poduzetnikom Flavijom Briatoreom, a prije četiri godine krenula je majčinim stopama i zakoračila u svijet mode. Danas su vrlo traženi modeli i "najtraženije majka i kći" za snimanje kampanja, editorijala i naslovnica, među kojima se ističe i ona za talijanski brend donjeg rublja Intimissimi, koju su zajednički odradile.

image

Heidi Klum sa suprugom Tomom Kaulitzom, majkom Ernom, sinovima Henryjem i Johanom te kćeri Leni i njezinim dečkom Arisom Rachevskyjem

FREZZA LAFATA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIAimage

Heidi Klum i Tom Kaulitz odmaraju na ležaljci

FREZZA LAFATA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIAimage

Ležerna šetnja pješčanom plažom

FREZZA LAFATA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Inače, Leni Klum je najstarija od četvero djece Heidi Klum i posebno je vezana uz majku. Rođena je u New Yorku, a njezinom je porodu prisustvovao popularni britanski glazbenik Seal, s kojim je Heidi Klum vezu započela dok je bila trudna s Leni. Seal je Leni i formalno posvojio u prosincu 2009., pa je otad nosila i očevo prezime Samuel. A nakon razvoda od Seala 2012. Heidi Klum je odlučila kako će Leni ponovno nositi njezino prezime.

Prvi zajednički modni posao odradile su prije četiri godine kad su fotografirale za naslovnicu njemačkom modnog časopisa Voguea, a svoju prvu samostalnu naslovnicu Leni Klum je dobila u njemačkom magazinu Glamour, i to točno dva desetljeća nakon prvog broja kojeg je krasilo lice njezine majke.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...