NAKON GOSTOVANJA U ISTANBULU: Bivši golman Liverpoola dobija prijetnje smrću, njegova supruga sve otkrila...

Poljski vratar napisao je objavu na Instagramu koja je zasmetala protivničkim navijačima

  • Šareni svijet

  • 22. Sep. 2023  

  • 1

Koliko su nogometaši u ovo informatičko doba izloženi pritisku javnosti, pogotovo ako i sami nadodaju "ulja na vatru", svjedoči i primjer vratara FC Kopenhagena Kamila Grabare.

Njegova je ekipa u srijedu odigrala 2:2 na gostovanju kod Galatasaraya u 1. kolu nove sezone Lige prvaka, a Grabara je nakon utakmice na Instagramu objavio:

"Zaslužili smo sva 3 boda iz te usrane rupe, ali to je život, idemo dalje", napisao je Grabara.

Ubrzo nakon njegove objave dobio je prijetnje smrću. Nije pomoglo ni što je naknadno uredio objavu:

"Zaslužili smo sva tri boda iz te usrane utakmice, ali to je život, idemo dalje."

Bivši golman Liverpoola suočava se s prijetnjama smrću, šokirana supruga podijelila poruke koje joj dolaze.

Kopenhagen je u završnim minutama ogleda u Istanbulu ispustio prednost od dva pogotka, susret je završen rezultatom 2:2.

Informaciju o prijetnjama otkrila je njegova supruga, koja je na istoj društvenoj mreži podijelila snimke prijetećih poruka koje su poslane njoj.

"Ovo nije normalno. 300 poruka i ne mogu izbrojati koliko komentara. Nemam riječi. U kakvom svijetu živimo?", poručila je na Instagramu.

Grabara je od 2017. do 2021. bio član Liverpoola, no nije zaigrao za prvu ekipu kluba s Anfielda. Novinarima je uoči gostovanja u Turskoj 24-godišnji poljski golman izjavio kako je "čuo da su navijači Fenerbahčea bolji od Galatasarayovih"...

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...