DRAMA U AVIONU: Sergej Barbarez se već ukrcao na let za Englesku, a onda je zatražio...

jasno je šta je bilo okidač ovom događaju.

  • Sport

  • 03. Jun. 2024  

  • 1

Javnost je zabrinula informacija kako je Sergeju Barbarezu (52) pozlilo prije polaska reprezentacije za Newcastle.

Barbarez se već bio ukrcao s reprezentacijom u avion za Newcastle. Kako se radilo o tijesnom i manjem avionu, čarter letu, selektor je osjetio slabost, nalik na klaustrofobiju.

Zamolio je da na nekoliko trenutaka izađe iz aviona na zrak, ali kako to nije popravilo situaciju, nakon pola sata odlučeno je da ga reprezentacija ne čeka i leti bez njega za Englesku.

Barbarez je put Engleske otišao letom iz Splita do Londona, pa dalje vozom za Newcastle.

Napor koji su selektor i saradnici napravili u vrlo kratkom roku da okupe novi štab, kao i skautiraju i angažuju nove igrače, želja da odgovore na mnogo medijskih zahtjeva, te očigledno velika želja i emocija u radu reprezentacije sa druge strane – sigurno su bili okidač ovom događaju.

Barbarez je otkrio se osjeća dobro i stabilno i vodiće Bosnu i Hercegovinu protiv Engleske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...