SVE JE SPREMNO ZA VEČERAS: Sergej Barbarez odabrao Zmajeve za duel sa Engleskom, jedan igrač završio na tribinama

Selektor Zmajeva je za večerašnji susret odabrao 21 igrača, a nakon što se Miralem Pjanić oprostio od igranja u dresu reprezentacije BiH, naš nacionalni tim je dobio novu ‘‘desetku‘.

  • Sport

  • 03. Jun. 2024  

  • 0

Sergej Barbarez, selektor fudbalske reprezentacije BiH, večeras će debitovati na klupi Zmajeva.

Tako će Barbarez voditi Zmajeve u prijateljskoj utakmici protiv Engleske, koja je na rasporedu večeras na St. James Parku u Newcastleu. 

Selektor Zmajeva je za večerašnji susret odabrao 21 igrača, a nakon što se Miralem Pjanić oprostio od igranja u dresu reprezentacije BiH, naš nacionalni tim je dobio novu ‘‘desetku‘‘, a to će biti Ermedin Demirović.

S druge strane, na spisku jedino nije bilo mjesta za mladog igrača hrvatskog Osijeka, Naila Omerovića, koji će večerašnji duel sa Englezima odgledati sa tribina.

Ovako izgleda Barbarezov spisak za večerašnji meč: Golmani: Nikola Vasilj, Kenan Pirić, Osman Hadžikić; Odbrana: Dennis Hadžikadunić, Ermin Bičakčić, Anel Ahmedhodžić, Nihad Mujakić, Nikola Katić, Stjepan Radeljić, Tarik Muharemović, Jusuf Gazibegović; Vezni red: Dario Šarić, Benjamin Tahirović, Denis Huseinbašić, Armin Gigović, Dženis Burnić, Madžid Šošić, Haris Hajradinović; Napad: Ermedin Demirović, Haris Tabaković i Edin Džeko, prenosi Sport1.

Inače, utakmica između Engleske i BiH se igra večeras od 20 sati i 45 minuta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...