BARBAREZOVI ZMAJEVI NA TEŠKIM ISPITIMA: Slijede teška gostovanja u Ligi nacija, ovo je raspored utakmica do kraja godine...

Svi naši protivnici iz Lige Nacija će igrati na predstojećem EURO 2024 koje je na programu od 14. juna do 14. jula u Njemačkoj.

  • Sport

  • 10. Jun. 2024  

  • 0

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je u prethodnih sedam dana odigrala dva prijateljska meča i to protiv Engleza i Italijana.

Zmajevi su u Newcastleu poraženi od Engleske sa 0:3, a u Empoliju su izgubili od Italije rezultatom 0:1.

Debi na klupi BiH imao je novi selektor Sergej Barbarez, a njegovi izabranici naredne utakmice igrat će u septembru i to u okviru Lige Nacija.

BiH će 7. septembra u meču prvog kola grupe A3 Lige Nacija gostovati Nizozemskoj, dok će tri dana kasnije u Budimpešti odmjeriti snage sa Mađarskoj.

Raspored utakmica BiH do kraja 2024. godine:

7. septembar: Nizozemska – BiH

10. septembar: Mađarska – BiH

11. oktobar: BiH – Njemačka

14. oktobar: BiH – Mađarska

16. novembar: Njemačka – BiH

19. novembar: BiH – Nizozemska

Podsjetimo, svi naši protivnici iz Lige Nacija će igrati na predstojećem EURO 2024 koje je na programu od 14. juna do 14. jula u Njemačkoj.

Mađari i Nijemci su u istoj grupi, a s njima su još Škotska i Švicarska.

Nizozemska se nalazi u grupi sa Francuskom, Austrijom i Poljskom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...