JEDAN POZIV MIJENJA SVE: Erdogan nakon velike pobjede Turske nazvao Ardu Gulera i čestitao na pobjedi (VIDEO)

Turski predsjednik je gledao meč svojih sunarodnjaka protiv Gruzije, a nakon izuzetno uzbudljivog meča nije odolio da najzaslužnijem fudbaleru uputi telefonski poziv.

  • Zabava

  • 18. Jun. 2024  

  • 0

Arda Guler i njegov gol na utakmici između Turske i Gruzije glavne su vijesti u Turskoj, a fudbalska groznica nije zaobišla ni predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana.

Turski predsjednik je gledao meč svojih sunarodnjaka protiv Gruzije, a nakon izuzetno uzbudljivog meča nije odolio da najzaslužnijem fudbaleru uputi telefonski poziv.

Erdogan je imao samo lijepe riječi za Gulera, a dok su razgovarali, prisutan je bio i selektor Turske, Italijan Vincenzo Montella.

Inače, Arda Guler je golom protiv Gruzije postao najmlađi fudbaler koji je u svojoj debitantskoj utakmici na Evropskom prvenstvu postigao gol. On je to uradio sa 19 godina i 114 dana i tako je srušio rekord Cristiana Ronalda koji je držao taj rekord od 2005. godine, kada je postigao gol protiv Grčke u dobi od 19 godina i 123 dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...