SJAJNE VIJESTI: Ova kompanija tokom ljeta uvodi dva leta dnevno do Sarajeva

Njihova sezona letova završava 28. septembra

  • Ekonomija

  • 22. Jun. 2024  

  • 0

Kuvajtska Jazeera Airways dodatno će povećati operacije između grada Kuvajta i glavnog grada Bosne i Hercegovine. Kompanija će tako održavati dva leta dnevno između dva grada i, počevši od 1. jula, imat će jutarnji i predvečernji let iz Kuvajta do Sarajeva.

Dvostruka dnevna rotacija zadržat će se do 9. septembra, kada će se smanjiti na trinaest letova sedmično, nakon čega će uslijediti redukcija na dva leta u sedmici - od 16. septembra. Njihova sezona letova završava 28. septembra.

Tokom vrhunca ljetnog razdoblja putovanja u julu i augustu, Jazeera Airways bit će nadopunjen s četiri sedmična leta Kuwait Airwaysa, što će rezultirati s ukupno osamnaest sedmičnih letova između dva glavna grada. 

"S najnovijim dodacima, ukupno je 84.318 sjedala na liniji ove ljetne sezone, od čega 82,8 posto pripada Jazeeri, a ostatak Kuwait Airwaysu", piše ExYuaviation.

Inače, turisti iz Kuvajta među najbrojnijim su gostima u Sarajevu i najčešće imaju najduže vrijeme boravka u našoj zemlji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...