NAJVEĆE ENIGME U SLUČAJU NESTALOG FARMACEUTA: Kolege ukazale na čudno ponašanje, kobnog dana potvrdio da će voditi dijete na rođendan

“Kolege su rekle da je bio uznemiren, uplašen, i od jedne koleginice je potražio lijekove za spavanje jer nije mogao da spava. Nama se nije žalio", rekla je ranije njegova majka

  • Hronika

  • 22. Jun. 2024  

  • 1

Milan Đorđević (41), farmaceut iz Niša, nestao je 10. juna na Suvoj planini i od tada mu se gubi svaki trag. U potragu za Milanom uključene su sve dežurne službe, a zasad nijedan trag nije ukazao na to šta se nestalom farmaceutu kobnog dana dogodilo. Veliki broj pitanja koji se odnose na nestanak farmaceuta ostala su bez odgovora, piše Nova.rs.

Nestali farmaceut Milan Đorđević posljednji put viđen 10. juna poslije posla. Tog dana je poslom trebalo da obiđe Klinički centar Niš, pošto je radio kao zastupnik u jednog farmaceutskoj firmi. Potom je automobilom marke “škoda” otišao do izletišta, gdje je parkirao automobil na parkingu pored zatvorenog planinarskog doma.

Nakon toga mu se izgubio svaki trag.

Čudno ponašanje posljednjih mjesec dana

Od tada traje potraga za Milanom, rekonstruisano je kretanje farmaceuta, a dosad nije pronađen nijedan trag koji bi ukazao na to šta se nestalom čovjeku tog dana desilo. Pojedina pitanja u ovom slučaju i dalje su bez odgovora, a jedno od tih je Milanovo ponašanje u danima prije nestanka, o kojem je govorila njegova majka Marica.

alt

“On je prije posla svratio i popili smo zajedno kafu. Prije toga je poslao neke službene mejlove. Rekao je da mora da ide službeno do Kliničkog centra, da odradi klinike. Nisam ga zadržavala jer sam znala da ima obaveze. Radio je kao zastupnik jedne velike farmaceutske kompanije i ponedjeljkom je obilazio urologiju i onkologiju u Nišu, a ostalim danima ostala mjesta na jugoistoku Srbije”, izjavila je Marica za naš portal.

Potom je ukazala na jednu bitnu okolnost. Milanove kolege su se požalile da se on u posljednjih mjesec, dva, čudno ponašao.

Kolege su rekle da je bio uznemiren, uplašen, i od jedne koleginice je potražio lijekove za spavanje jer nije mogao da spava. Nama se nije žalio. Povjeravao se uvijek starijem bratu i ocu, ali ovog puta ni riječ nije rekao, nije se požalio da ima neki problem”, rekla je ranije njegova majka.

Potvrdio da će sina voditi na rođendan

Još jedna nelogičnost u cijelom slučaju jeste činjenica da je Milan tog dana imao obaveze koje je u posljednjem trenutku otkazao. Dok je neke otkazao, za neke je, u periodu kada mu se trag izgubio, rekao da će ih ispuniti. Naime, trebalo je da pokupi jedno dijete iz škole, a drugo kasnije da vozi na rođendan.

Milanova majka je ispričala da se on javio njenoj snahi i da je rekao da ne može da stigne da uzme kćerku iz vrtića, ali da će stići da vodi sina na rođendan. Ipak, niti se pojavio kasnije, niti se više javljao na telefon.

Nije ponio opremu za planinarenje

Još jedna okolnost je posebno čudna. Milan je ranije planinario na Suvoj planini, a tog dana ništa nije pominjao porodici. Takođe, tog ponedjeljka nije ponio neophodnu opremu za boravak u prirodi, odnosno planinarenje.

Tog dana kada je nestao Milan je čak i svoj telefon ostavio u automobilu sa kojim se dovezao do Suve planine. Sem telefona, Milan čak nije ponio ni novčanik na posao, već ga je ostavio kod kuće.

Podsjetimo, potraga za Milanom Đorđevićem traje već danima. Sve dežurne službe su uključene u potragu, međutim, zasad od Milana nema ni traga ni glasa.

Milan je u momentu nestanka na sebi imao pantalone, košulju i cipele.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...