REPUBLIKA SRPSKA U ŠOKU; ŠTA SE DEŠAVA SA MILORADOM: Dok su sveštenici služili parastos za 855 poginulih, Dodik na istom mjestu gromoglasno zapjevao!

Govorio je da imamo više telefona nego ljudi, da telefon ima i nerođeno dijete, a tek o automobilima i da ne pričamo. Tako je rekao da u Banjaluci ima 234.000 vozila. "Kakva bijeda, ovdje niko neće ništa da radi" rekao je Dodik?! Nakon toga gromoglasno je zapjevao.

  • Mini market

  • 23. Jun. 2024  

  • 0

Na današnjem obilježavanju "dana proboja koridora" na Dugoj Njivi kod Modriče gdje je tokom te akcije poginulo 855 agresorskih vojnika iz VRS i gdje je služen parastos za poginule, položenio je cvijeće i vijenci, a okupio se i veliki broj građana.

Ništa ne bi bilo čudno da na takvom tužnom skupu gdje je poginulo 855 neprijateljskih vojnika iz VRS i 14 policajca MUP RS Dodik nije zapjevao?!

Govoreći o svemu i svačemu izvan konteksta događaja, Dodik se hvalio kako u RS ima posla, ali da niko neće da radi, da su neradnici na sve strane, da smo bogato i napredno društvo, te kako je on noćas legao u pola četiri (3:30) jer je, kako kaže "cijelu noć bio na fešti i pjevao".

Govorio je da imamo više telefona nego ljudi, da telefon ima i nerođeno dijete, a tek o automobilima i da ne pričamo. Tako je rekao da u Banjaluci ima 234.000 vozila. "Kakva bijeda, ovdje niko neće ništa da radi" rekao je Dodik?!

Kako prenosi BN televizija, nakon toga gromoglasno je zapjevao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...