KAKAV DEBAKL VOŽDA IZ LAKTAŠA: Dodik hvalio MUP RS-a, pa nakon jedne reakcije ukinuo komentare, ali bilo je prekasno…

Nakon njegove objave uslijedila je reakcija zbog koje je ukinuta mogućnost komentiranja.

  • Mini market

  • 16. Jul. 2024  

  • 0

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, kazao je kako se u tom bh entitetu osjeća apsolutno sigurno.

-Tome u prilog ide smanjenje opšteg kriminaliteta i povećanje stepena otkrivenosti, a sve to govori da se radi i operativno i preventivno, što svakome u Republici Srpskoj daje sigurnost, kazao je on.

Na pitanje koliko su opasne izjave iz Sarajeva koje najčešće dolaze od ministra odbrane BiH Zukana Heleza i ministra unutrašnjih poslova FBiH Rame Isaka, Dodik je odgovorio da ne želi da "luzerima daje na značaju".

No, Dodik je i na društvenim mrežama pokušao pohvaliti rad MUP-a RS. Nakon njegove objave uslijedila je reakcija zbog koje je ukinuta mogućnost komentiranja.

Pogledajte i zašto!

-Srpska ima obučenu policiju i da nema policije, mislim da danas ne bi bilo ni Srpske. Sigurno je da ne bi bila ovako stabila bezbjednosna situacija. Drago mi je što su djela iz oblasti kriminaliteta smanjena i da su prioriteti koje ulažu pripadnici MUP-a izbalansirani na način da se bave svim pitanjima važnim za bezbjednost.

U Istočnom Sarajevu prisustvovao sam sjednici proširenog kolegijuma ministra unutrašnjih poslova Srpske na kojoj je analiziran rad Ministarstva u prvih šest mjeseci ove godine. Nakon sjednice pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i Žandarmerije izveli su taktičko-pokaznu vježbu s ciljem prikazivanja obučenosti i vještina, poručio je Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...